ΝΕΑ


Δώρα για τους επισκέπτες της PatrasIQ

Η DYNACOMP AEBE συμμετέχει ως χορηγός στην 4η Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – Patras IQ (Patras Innovation Quest 2017) και προσφέρει στους επισκέπτες κατόπιν κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/4 το απόγευμα, τρία tablet νέας γενιάς:
• eSTAR Themed SW - Tablet PC - 10.1"
• Tablet Mobitab 10 4G
• Tablet Bitmore Mobitab 7c 4G White

Σκοπός της DYNACOMP AEBE είναι όχι απλά να παρέχει και να υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής, αλλά να παρέχει στους πελάτες της τεχνολογική υπεροχή στον τομέα της πληροφορικής και των συστημάτων υψηλής τεχνολογίας.Προτεινόμενα ξενοδοχεία για διαμονή κατά την διάρκεια της 4ης Έκθεσης PatrasIQ

Δείτε εδώ την λίστα με τα ξενοδοχείαΠαρουσίαση Έκθεσης PatrasIQ στην Μαθητική Κοινότητα

Η Οργανωτική Επιτροπή του Patras IQ σας ενημερώνει, ότι την ΤΡΙΤΗ 07 Μαρτίου 2017 θα παρουσιάσει την Έκθεση στο 1ο και το 7ο ΕΠΑΛ (Πάτρα) την ΔΕΥΤΕΡΑ 13 Μαρτίου 2017 στο 2ο και 6ο ΕΠΑΛ (Πάτρα), την ΔΕΥΤΕΡΑ 20 Μαρτίου 2017 στο ΕΠΑΛ και το 1ο ΓΕΛ (Πύργου) και στις 27 Μαρτίου ΔΕΥΤΕΡΑ στο 1ο ΕΠΑΛ (Αγρίνιο) και στο 1ο ΕΠΑΛ (Μεσολόγγι).

Η Οργανωτική Επιτροπή Patras IQΠρόσκληση PatrasIQ για Εθελοντές

Το PatrasIQ σας προσκαλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να συμμετέχουν ως Εθελοντές στην Έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας PatrasIQ 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση εθελοντή, έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.
Περισσότερες πληροφορίες στο email: researchsup@upatras.gr, patrasiq@e-a.gr και στα τηλέφωνα 2610 969057, 2610 969056, 2610 961347.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και αναμνηστικά δώρα!Ενημερωτική Εκδήλωση της PatrasIQ στο Αγρίνιο

Patras IQ


Διαβούλευση φορέων για την διοργάνωση της 4ηs Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – PatrasIQ 2017

Η Οργανωτική Επιτροπή της PatrasIQ σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε διαβούλευση φορέων της Περιφέρειάς μας, σχετικά με την προετοιμασία διοργάνωσης της 4ηs Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – PatrasIQ 2017.

Έπειτα από την σημαντική επιτυχία των προηγούμενων εκθέσεων, πρόθεση μας είναι η συνέχιση και ενίσχυση του θεσμού, με σκοπό την αναβάθμισή του σε πανελλήνια και διεθνή συνάντηση των φορέων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.

Η συμβολή σας στην υποστήριξη του εγχειρήματος είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Κτήριο Πρυτανείας, 1ος όροφος - Αίθουσα Οδυσσέας Ελύτης, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, και ώρα 17:00.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας εδώ.

Μετά το πέρας της συνάντησης η διαβούλευση θα συνεχιστεί ηλεκτρονικά. Παρακαλούμε σημειώστε τις προτάσεις / ιδέες σας για την PatrasIQ 2017 στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Ηλεκτρονική διαβούλευση PatrasIQ 2017

Περισσότερες πληροφορίες στο email: researchsup@upatras.gr  και στα τηλέφωνα: 2610.96 9057 & 2610.96 9056

 

Με τιμή,
εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής PatrasIQ,

Δημοσθένης Κ. Πολύζος

Αναπληρωτής Πρυτάνεως

Έρευνας & Ανάπτυξης Πανεπιστημίου Πατρών

Patras IQ


Ενημερωτική Εκδήλωση της PatrasIQ στον Πύργο

Patras IQ


To Patras IQ sto 6ο Forum Ενέργειας

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης του 6ου Forum Ενέργειας που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο "ΑΣΤΗΡ", στην Πάτρα, διοργανώνεται από το PatrasIQ ενότητα με θέμα «Έρευνα και Καινοτομία στον Τομέα της Ενέργειας», το Σάββατο 3/2 και ώρα 10:00-12:00, με τους παρακάτω ομιλητές:

Θεόφιλος Ιωαννίδης, Ινστιτούτο Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ)
Θέμα: «Ερευνητικές δραστηριότητες του ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ στον τομέα της ενέργειας»

Αγγελική Καυγά, Επίκουρος Καθηγήτρια, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας
Θέμα: «Ενεργειακή Βελτιστοποίηση Θερμοκηπιακών Μονάδων και Αγροτικών Κτιρίων-Ανάπτυξη Ψυχρού Θερμοκηπίου»

Ιωάννης Τρυπαναγνωστόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Φυσικής, Πανεπιστήμιο Πατρών
Θέμα: «Καινοτόμες Προτάσεις Εργαστηρίου Ηλιακής Ενέργειας Πανεπιστημίου Πατρών»

Παρασκευάς Κίτσος, Επικουρος Καθηγητής ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος
Θέμα: «Κατανάλωση Ενέργειας στα Ψηφιακά Ολοκληρωμένα Κυκλώματα»

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:
Πρόγραμμα 6ου Forum ΕνέργειαςΕκδήλωση "Ιδέες σε εξέλιξη"

Tο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας με την υποστήριξη του PatrasIQ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:

"ΙΔΕΕΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ"

την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, στις 18:00 στο Επιμελητήριο Αχαϊας, Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα.
Εκπρόσωποι της Ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής, καθώς και του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας θα παρουσιάσουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους, εστιάζοντας σε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια επιχειρηματική ιδέα για να ξεχωρίσει και να εξελιχθεί, προσελκύοντας χρηματοδότηση, υποστήριξη και επενδυτές.
Στην εκδήλωση, που αφορά και όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2017, στελέχη του Βραβείου θα δώσουν συμβουλές για την καλύτερη παρουσίαση μίας επιχειρηματικής ιδέας και τη σωστή συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής.

Ιδέες σε εξέλιξη


500x500